La informàtica al núvol

diagrama secure-desktop

Què és  Flexxible-desktop

Flexxible|desktop és un escriptori virtual Windows per a ús professional que permet a l'empresa posar la seva informàtica en el núvol i a l'usuari treballar des de qualsevol lloc com si estigués a l'oficina. Aquest pot accedir als seus programes individuals i corporatius (ERP, CRM, comptabilitat, facturació, MS Office ...) i compartir els documents amb la resta de l'empresa. L'escriptori està ubicat en el nostre Centre de Dades i accessible mitjançant internet de forma segura.

Infraestructura virtual pER A l'empresa

Disposaràs de la infraestructura virtual necessària per al funcionament de la informàtica de l'empresa (servidors, PCs, xarxes, firewall,...) podent prescindir per complet de recursos físics en local.

Gestió fÀcil de la informÀtica

Tota la informàtica estará unificada aconseguint una gestió flexible, fàcil i ràpida, i amb menys incidències. Es poden incorporar escritoris, servidors o potència a les màquines segons sigui necessari en cada moment.

PagAMENT pEr Ús

Flexxible|desktop funciona mitjançant pagament per ús mensual, sense necessitat d'inversió. El servei permet escalabilitat adaptant-se a la mida de l'empresa en cada moment i flexibilitat pagant pels recursos consumits.